LLORENS SERENTILL, ENRIC

Categoria: BECARI/ÀRIA PREDOCTORAL FI (AGAUR)
Perfil acadèmic: Grau / llicenciatura / enginyeria superior
Departament: TECNOLOGIA, ENGINYERIA I CIÈNCIA D'ALIMENTS
Adreça electrònica: enric.llorens@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
Grau en Biotecnologia - UdL 3 FERMENTACIONS ALIMENTÀRIES

Recerca

Projectes de recerca Data inici Data fi Investigadors principals
Estrategias de mitigación de la contaminación por deoxinivalenol y fumonisinas en alimentos a base de maíz y avena 01/09/2021 28/02/2025 SONIA MARÍN SILLUÉ, VICENTE SANCHIS ALMENAR
Descifrando el riesgo por micotoxinas en maíz y avena españoles en un contexto de cambio climático 01/09/2024 31/08/2027 SONIA MARÍN SILLUÉ, ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA